Home

WERKEN bij SUEZ

WIE ZOEKEN WIJ?

Als Chauffeur / Belader bij SUEZ staat je een uitdagende en afwisselende functie te wachten. Je zorgt ervoor dat de afvalstromen bij  onze klanten worden opgehaald en naar de inzamellocaties worden vervoerd.  Onze inzamelactiviteiten zijn in drie groepen opgesplitst: huis-aan-huisinzameling en de inzameling van kleinere rolcontainers of grote afzetcontainers bij bedrijven.

Je wordt hierbij ingezet op een van onze verschillende inzamelvoertuigen. Dat kan bijvoorbeeld een kraakperswagen, een portaalwagen of een haakwagen zijn.  Met de kraakperswagen worden rolcontainers geleegd bij bedrijven of particulieren en met de portaalwagen worden containers afgezet op bijvoorbeeld een bouwlocatie. De haakwagen wordt vooral ingezet om de grotere containers mee te vervoeren die bij diverse klanten worden geplaatst om bijvoorbeeld hout of papier mee in te zamelen.

We bekijken in overleg met jou, waar je ervaring en voorkeur ligt qua inzamelvoertuig en of je graag op een vaste route rijdt of juist vaak wisselt van route en/of inzamelvoertuig. Het heeft wel onze voorkeur om je zo breed mogelijk in te kunnen zetten op verschillende routes en voertuigen om zo onze dienstverlening naar de klant te kunnen garanderen.

Maar of je nu vooral een vaste route rijdt of juist vaak wisselt, geen dag zal hetzelfde zijn. Je komt op allerlei verschillende locaties en bij verschillende klanten.  Van een winkel in de binnenstad,  een kantoorpand,  een bouwlocatie tot  een grote fabriek. De planning zorgt er hierbij voor dat je route goed  gevuld is en vooral ook efficiënt  is ingedeeld , en ja daarbij wordt best wel een beroep gedaan op je flexibiliteit. Het kan maar zo gebeuren dat er gedurende de dag er opdrachten bijkomen of veranderen. Daarmee help je je collega’s, wordt met elkaar het werk gedaan en zorg je er samen voor dat alle geplande  klanten voor die dag worden bediend. Je begintijd van jouw werkzaamheden is meestal hetzelfde maar de eindtijd van je werkdag kan dus nog wel eens verschillen.

We noemen de functie niet voor niets Chauffeur / Belader, omdat ook het beladen onderdeel uitmaakt van je functie. Op sommige routes wissel je gedurende de dag met je collega waarmee je op pad bent van belader naar chauffeur of omgekeerd .

 

Op andere routes, bv op de haakwagen werkt dat weer anders. Dan zorg je zelf voor het beladen (aanhaken) van de containers, het afnetten, etc. en ben je meestal alleen op pad.

Wij zoeken ervaren Chauffeurs met C(E)-rijbewijs, maar... ook zonder C-rijbewijs nodigen wij jou uit om te reageren. Want heb jij altijd al gedroomd van een functie als Chauffeur, dan bieden wij jou de mogelijkheid om bij SUEZ een C-rijbewijs te halen. Ook voor parttimers (minimaal 8 uur per week beschikbaar) hebben we voldoende mogelijkheden.

 

 

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

Wat wij in ieder geval belangrijk vinden, of je nu chauffeur, planner,  of directeur bent , is dat je je herkent in de volgende eigenschappen (kernwaarden), en hier ook daadwerkelijk naar handelt:

 • SAMEN: want we gaan 'samen' voor het beste      resultaat.
 • VERANTWOORDELIJK: want 'we doen wat we beloven'.
 • ONDERNEMEND: want we 'zoeken en pakken kansen', die      passen bij onze doelstellingen, onze organisatie en de markt.
 • ENERGIEK: want met onze inzet 'geven we elkaar energie'. Zo maken we elkaars werk beter, hebben we betere resultaten en blijven we er vitaal bij.

Naast onze kernwaarden vragen wij het volgende aan jou:

 • Je bent minimaal in het bezit van rijbewijs B of C (rijbewijs E is een sterke pré)
 • Indien je in het bezit bent van rijbewijs C ben je ook in het bezit van Code 95 en
  een chauffeurspas.
 • Bij voorkeur een VCA diploma
 • Een Verklaring van Goed Gedrag is voor jou geen probleem
 • Je hebt een klantvriendelijke instelling
 • Je beschikt over eigen vervoer in verband met het bereiken van de locatie ( = harde eis)

 

 

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Een afwisselende baan bij een bij een internationale organisatie met een informele en resultaatgerichte cultuur en een gezonde financiële positie.
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, onder andere door je breed inzetbaar te maken op verschillende  voertuigen en er voor te zorgen dat je up to date blijft voor  alle verplichte trainingen en vakkennis
 • Een marktconform salaris dat iedere maand stipt op tijd betaald wordt!
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden als een goede  pensioenregeling, een bedrijfsfitnessplan en een collectieve ziektekostenverzekering.
 

WIL JE KENNISMAKEN?

Ben je enthousiast geworden en wil jij op een informele manier kennis maken met jouw mogelijke nieuwe collega's en een 'proefrit' maken bij SUEZ? Meld je dan aan voor een proefrit op éérnvan onze locaties in Nederland!

Geef bij jouw sollicitatie aan, welke locatie jouw voorkeur heeft.

 

Kies bestand
  CV
Kies bestand
  Motivatie