Home

WERKEN bij SUEZ

Snel zoeken: functiegroep:   provincie: 

  Gelderland

 

Wanneer er geen actuele vacatures zijn in de provincie, nodigen wij graag uit om een open sollicitatie te plaatsen

 

 Onze vestigingen in Gelderland


In Arnhem is het holdingkantoor van SUEZ Nederland gevestigd. Hier bevinden zich o.a. de afdelingen: Finance, Marketing / Communcatie, Human Resources, HSE (Health, Safety and Environment), Inkoop / Facilitaire Zaken en Juridische Zaken.

 


Deze provincie heeft locaties in Duiven, Weurt/Oss, Apeldoorn, Doetinchem, Harderwijk en Hengelo. Vanuit deze locaties vertrekken dagelijks onze chauffeurs/beladers om het afval op te halen in straten, bij gemeenten en bij bedrijven. Daarnaast zijn er twee afvalbrengstations in Arnhem.

 


Het afval in onze maatschappij bestaat voor een groot deel uit papier, karton en kunststoffen. Juist deze afvalsoorten worden door SUEZ Papier & Kunststof Recycling op verschillende locaties in het land verzameld, bewerkt en gerecycled. Zo kan er bijvoorbeeld weer nieuw papier en kunststof van worden gemaakt. Overigens worden de ingezamelde tonnen wereldwijd geëxporteerd, onder meer naar China. Zelfs dit transport is duurzaam, dit omdat containers worden gebruikt waarin eerder Chinese producten ons land zijn binnengekomen. Vol met papier en kunststof gaan deze containers terug naar China.

SUEZ Papier & Kunststof Recycling opereert in Gelderland vanuit Weurt.

 


Reinigen en inspecteren van riolen, het leegmaken en reinigen van straat- en troittoirkolken én het leegmaken en inspecteren van vetafscheiders. Dát zijn de specialiteiten van SUEZ Rioolservices. Vies werk? Welnee, onze medewerkers beschikken over de modernste apparatuur en systemen.

SUEZ Riool Services bedient klanten op maat met een totaalconcept in advies, reiniging en beheer van rioolsystemen en daar is steeds meer belangstelling voor. Dat geldt ook voor inspectie van riolen waarvoor we steeds effectievere en efficiëntere manieren ontwikkelen. Zo kunnen we al via onze boordcomputers in de reinigingsvoertuigen rapportages koppelen aan rioolbeheerssystemen van klanten. Daarmee is sprake van een zeer hoogwaardige dienstverlening in een zeer dynamische business unit.

SUEZ Riool Services is in Gelderland werkzaam vanuit Duiven.