Home

WERKEN bij SUEZ

Snel zoeken: functiegroep:   provincie: 

  Limburg

 

 

Wanneer er geen actuele vacatures zijn in de provincie, nodigen wij graag uit om een open sollicitatie te plaatsen

 

Onze vestigingen in Limburg 


In de provincie Limburg zijn wij gevestigd in twee steden; Maastricht en Venlo. In Maastricht zijn twee vestigingen te vinden, Ecoservice / Rioolservice, beiden gevestigd op Ankerkade 11 en Recycling services, gevestigd op Ankerkade 21. Vanuit de reguliere Recycling services in Maastricht en Venlo verzorgen wij de inzamel activiteiten van onze afvalstromen.

 


Waar gewerkt wordt, komt afval vrij. Om wat voor afval het ook gaat, we gaan er op een zorgvuldige en duurzame manier mee om. Dat geldt in het bijzonder voor gevaarlijk afval; de inzameling hiervan is specialistisch werk én in goede handen van de professionals van SUEZ Inzameling Gevaarlijk Afval (IGA). Hetzelfde geldt voor de verwerking dat weer de verantwoordelijkheid is van de specialisten van SUEZ Verwerking Gevaarlijk Afval (VGA). Bij gevaarlijk afval is er een grote behoefte aan gericht advies en innovatieve oplossingen. SUEZ schenkt in dat kader momenteel veel aandacht aan nieuwe, veilige en duurzame inzamelconcepten. We hebben daar als geen ander de kennis en ervaring voor in huis.

SUEZ IGA opereert in Limburg vanuit de locatie Maastricht.

 


Reinigen en inspecteren van riolen, het leegmaken en reinigen van straat- en troittoirkolken én het leegmaken en inspecteren van vetafscheiders. Dát zijn de specialiteiten van SUEZ Rioolservices. Vies werk? Welnee, onze medewerkers beschikken over de modernste apparatuur en systemen.

SUEZ Riool Services bedient klanten op maat met een totaalconcept in advies, reiniging en beheer van rioolsystemen en daar is steeds meer belangstelling voor. Dat geldt ook voor inspectie van riolen waarvoor we steeds effectievere en efficiëntere manieren ontwikkelen. Zo kunnen we al via onze boordcomputers in de reinigingsvoertuigen rapportages koppelen aan rioolbeheerssystemen van klanten. Daarmee is sprake van een zeer hoogwaardige dienstverlening in een zeer dynamische business unit.

SUEZ Riool Services is in Limburg werkzaam vanuit Maastricht.