Home

WERKEN bij SUEZ

Snel zoeken: functiegroep:   provincie: 

  Zuid-Holland

 

Wanneer er geen actuele vacatures zijn in de provincie, nodigen wij graag uit om een open sollicitatie te plaatsen

 

 Onze vestigingen in Zuid-Holland


In Zuid-Holland hebben wij reguliere Recycling Services vestigingen in Rotterdam, Dordrecht, Krimpen aan de Lek, Alphen aan den Rijn en Dordrecht. Vanuit deze vestigingen verzorgen wij de inzamel activiteiten van onze afvalstromen.

 


Bovendien staat in Rotterdam de kunststof sorteer installatie van SUEZ. Bouwen, slopen, renoveren, inzameling van papier en plastic bij bedrijven en huishoudens; het leidt in Nederland tot tientallen miljoenen tonnen recyclebare stoffen. SUEZ verwerkt en sorteert deze recyclebare stoffen in speciale installaties, zodat ze omgezet worden tot bruikbare rest- of grondstoffen.
Een van deze speciale installaties is de kunststof sorteerinstallatie in Rotterdam. Hier worden plastic, blik en drankkartons verwerkt, met als doel deze te hergebruiken in nieuwe producten. Zo werkt SUEZ verder aan de circulaire economie.

 


Waar gewerkt wordt, komt afval vrij. Om wat voor afval het ook gaat, we gaan er op een zorgvuldige en duurzame manier mee om. Dat geldt in het bijzonder voor gevaarlijk afval; de inzameling hiervan is specialistisch werk én in goede handen van de professionals van SUEZ Inzameling Gevaarlijk Afval (IGA). Hetzelfde geldt voor de verwerking dat weer de verantwoordelijkheid is van de specialisten van SUEZ Verwerking Gevaarlijk Afval (VGA). Bij gevaarlijk afval is er een grote behoefte aan gericht advies en innovatieve oplossingen. SUEZ schenkt in dat kader momenteel veel aandacht aan nieuwe, veilige en duurzame inzamelconcepten. We hebben daar als geen ander de kennis en ervaring voor in huis.

SUEZ IGA opereert in Zuid-Holland vanuit de locatie Gorinchem.

 


SUEZ Transport verzorgt in Nederland op professionele wijze het landelijk aftransport van bulkstromen naar recycling-installaties en eindverwerkers in binnen- en buitenland. SUEZ Transport heeft vestigingen in Alphen a/d Rijn en Drachten en is een op zichzelf staande business-unit binnen SUEZ NL. Het wagenpark bestaat uit 80 eigen voertuigen en er wordt gebruik gemaakt van de inhuur van diversen charters. SUEZ Transport opereert landelijk en heeft dan ook verschillende standplaatsen in Nederland, namelijk: Alphen a/d Rijn, Delft, Drachten, Duiven, Veendam, Rijssen, Terneuzen en Waalwijk. De medewerkers van Transport hebben nagenoeg met alle vestigingen van SUEZ te maken.

 


Reinigen en inspecteren van riolen, het leegmaken en reinigen van straat- en troittoirkolken én het leegmaken en inspecteren van vetafscheiders. Dát zijn de specialiteiten van SUEZ Rioolservices. Vies werk? Welnee, onze medewerkers beschikken over de modernste apparatuur en systemen.

SUEZ Riool Services bedient klanten op maat met een totaalconcept in advies, reiniging en beheer van rioolsystemen en daar is steeds meer belangstelling voor. Dat geldt ook voor inspectie van riolen waarvoor we steeds effectievere en efficiëntere manieren ontwikkelen. Zo kunnen we al via onze boordcomputers in de reinigingsvoertuigen rapportages koppelen aan rioolbeheerssystemen van klanten. Daarmee is sprake van een zeer hoogwaardige dienstverlening in een zeer dynamische business unit.

SUEZ Riool Services is in Zuid-Holland werkzaam vanuit Delft.

 


Het afval in onze maatschappij bestaat voor een groot deel uit papier, karton en kunststoffen. Juist deze afvalsoorten worden door SUEZ Papier & Kunststof Recycling op verschillende locaties in het land verzameld, bewerkt en gerecycled. Zo kan er bijvoorbeeld weer nieuw papier en kunststof van worden gemaakt. Overigens worden de ingezamelde tonnen wereldwijd geëxporteerd, onder meer naar China. Zelfs dit transport is duurzaam, dit omdat containers worden gebruikt waarin eerder Chinese producten ons land zijn binnengekomen. Vol met papier en kunststof gaan deze containers terug naar China.

SUEZ Papier & Kunststof Recycling opereert in Zuid-Holland vanuit Rotterdam en Delft.