Home

WERKEN bij SUEZ

Snel zoeken: functiegroep:   provincie: 

  Flevoland

 

 

Wanneer er geen actuele vacatures zijn in de provincie, nodigen wij graag uit om een open sollicitatie te plaatsen

 

 Onze vestigingen in Flevoland


In de provincie Flevoland zijn wij gevestigd in Almere. De vestiging in Almere is een reguliere Recycling services vestiging. Vanuit deze vestiging verzorgen wij inzamel activiteiten van onze afvalstromen. Daarnaast is er in Almere ook een Riool Services vestiging te vinden.

 


Reinigen en inspecteren van riolen, het leegmaken en reinigen van straat- en troittoirkolken én het leegmaken en inspecteren van vetafscheiders. Dát zijn de specialiteiten van SUEZ Rioolservices. Vies werk? Welnee, onze medewerkers beschikken over de modernste apparatuur en systemen.

SUEZ Riool Services bedient klanten op maat met een totaalconcept in advies, reiniging en beheer van rioolsystemen en daar is steeds meer belangstelling voor. Dat geldt ook voor inspectie van riolen waarvoor we steeds effectievere en efficiëntere manieren ontwikkelen. Zo kunnen we al via onze boordcomputers in de reinigingsvoertuigen rapportages koppelen aan rioolbeheerssystemen van klanten. Daarmee is sprake van een zeer hoogwaardige dienstverlening in een zeer dynamische business unit.

SUEZ Riool Services is in Flevoland werkzaam vanuit Almere.