Home

WERKEN bij SUEZ

Snel zoeken: functiegroep:   provincie: 

  Overijssel

 

Wanneer er geen actuele vacatures zijn in de provincie, nodigen wij graag uit om een open sollicitatie te plaatsen

 

Onze vestigingen in Overijssel


In de provincie Overijssel zijn wij gevestigd in Hengelo, Almelo en Zuidwolde . De vestigingen in Hengelo en Zuidwolde zijn reguliere Recycling services vestigingen. Vanuit deze vestigingen verzorgen wij inzamel activiteiten van onze afvalstromen.

 


Waar gewerkt wordt, komt afval vrij. Om wat voor afval het ook gaat, we gaan er op een zorgvuldige en duurzame manier mee om. Dat geldt in het bijzonder voor gevaarlijk afval; de inzameling hiervan is specialistisch werk én in goede handen van de professionals van SUEZ Inzameling Gevaarlijk Afval (IGA).Hetzelfde geldt voor de verwerking dat weer de verantwoordelijkheid is van de specialisten van SUEZ Verwerking Gevaarlijk Afval (VGA).

Bij de verwerking en recycling van gevaarlijke stoffen is er een grote behoefte aan gericht advies en innovatieve oplossingen. Door jarenlange ervaring, is dit in goede handen van de professionals van SUEZ Inzameling Gevaarlijk Afval (IGA) en SUEZ Verwerking Gevaarlijk Afval (VGA).

Op de locatie Almelo worden waardevolle oplosmiddelen, met behulp van diverse destillatietechnieken, tot hoogwaardige oplosmiddelen gerecycled. Verder verwerken we met speciale technieken zuren en basische afvalstoffen uit de galvano-, oppervlakte behandelende- en procesindustrie. Omdat grondstoffen schaars worden, zijn de processen zo ontwikkeld dat deze grondstoffen maximaal terug te winnen zijn en deels omgezet kunnen worden in niet milieubelastende reststromen. De komende jaren hebben wij de ambitie om op de locatie Almelo de verwerkingscapaciteit te vergroten en nieuwe innovatieve verwerkingsmethodes te ontwikkelen.

SUEZ VGA opereert in Nederland vanuit de locatie Almelo.