Home

WERKEN bij SUEZ

WAT GA JE DOEN?

Als Chauffeur / Belader bij SUEZ staat je een uitdagende en afwisselende functie te wachten. Je zorgt ervoor dat de afvalstromen bij  onze klanten worden opgehaald en naar de inzamellocaties worden vervoerd.  Onze inzamelactiviteiten zijn in drie groepen opgesplitst: huis-aan-huisinzameling en de inzameling van kleinere rolcontainers of grote afzetcontainers bij bedrijven.

Je wordt hierbij ingezet op een van onze verschillende inzamelvoertuigen. Dat kan bijvoorbeeld een kraakperswagen, een portaalwagen of een haakwagen zijn.  Met de kraakperswagen worden rolcontainers geleegd bij bedrijven of particulieren en met de portaalwagen worden containers afgezet op bijvoorbeeld een bouwlocatie. De haakwagen wordt vooral ingezet om de grotere containers mee te vervoeren die bij diverse klanten worden geplaatst om bijvoorbeeld hout of papier mee in te zamelen.

We bekijken in overleg met jou, waar je ervaring en voorkeur ligt qua inzamelvoertuig en of je graag op een vaste route rijdt of juist vaak wisselt van route en/of inzamelvoertuig. Het heeft onze voorkeur om je zo breed mogelijk in te kunnen zetten op verschillende routes en voertuigen om zo onze dienstverlening naar de klant te kunnen garanderen.

Maar of je nu vooral een vaste route rijdt of juist vaak wisselt, geen dag zal hetzelfde zijn. Je komt op allerlei verschillende locaties en bij verschillende klanten.  Van een winkel in de binnenstad,  een kantoorpand,  een bouwlocatie tot  een grote fabriek. De planning zorgt er hierbij voor dat je route goed  gevuld is en vooral ook efficiënt  is ingedeeld , en ja daarbij wordt best wel een beroep gedaan op je flexibiliteit. Het kan maar zo gebeuren dat er gedurende de dag er opdrachten bijkomen of veranderen. Daarmee help je je collega’s, wordt met elkaar het werk gedaan en zorg je er samen voor dat alle geplande  klanten voor die dag worden bediend. Je begintijd van jouw werkzaamheden is meestal hetzelfde maar de eindtijd van je werkdag kan dus nog wel eens verschillen.

We noemen de functie niet voor niets Chauffeur / Belader, omdat ook het beladen onderdeel uitmaakt van je functie. Op sommige routes wissel je gedurende de dag met je collega waarmee je op pad bent van belader naar chauffeur of omgekeerd .

 

Op andere routes, bijvoorbeeld op de haakwagen werkt dat weer anders. Dan zorg je zelf voor het beladen (aanhaken) van de containers, het afnetten, etc. en ben je meestal alleen op pad.

Wij zoeken ervaren Chauffeurs met C(E)-rijbewijs, maar... ook zonder C-rijbewijs nodigen wij jou uit om te reageren. Want heb jij altijd al gedroomd van een functie als Chauffeur, dan bieden wij jou de mogelijkheid om bij SUEZ een C-rijbewijs te halen.

 

 

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

 • Je bent minimaal in het bezit van rijbewijs B
 • Indien je in het bezit bent van rijbewijs C ben je bij voorkeur ook in het bezit van Code 95 en een chauffeurspas.
 • Je hebt een klantvriendelijke instelling
 • Je beschikt over eigen vervoer in verband met het bereiken van de locatie

Wat wij ook belangrijk vinden, of je nu chauffeur, planner of directeur bent, is dat je je herkent in de volgende eigenschappen (kernwaarden):

 • SAMEN: want we gaan 'samen' voor het beste resultaat.
 • VERANTWOORDELIJK: want 'we doen wat we beloven'.
 • ONDERNEMEND: want we 'zoeken en pakken kansen', die passen bij onze doelstellingen, onze organisatie en de markt.
 • ENERGIEK: want met onze inzet 'geven we elkaar energie'. Zo maken we elkaars werk beter, hebben we betere resultaten en blijven we er vitaal bij.

 

 

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Een stabiele organisatie die jouw salaris netjes op tijd betaalt
 • 27,5 vakantiedagen en afhankelijk van je leeftijd meer, een goed pensioen via Pensioenfonds Vervoer, mogelijkheid tot collectieve ziektekostenverzekering, fietsplan en bedrijfsfitnessplan
 • Korte reistijd naar jouw standplaats
 • Een afwisselende baan bij een bij een internationale organisatie met een informele en resultaatgerichte cultuur en een gezonde financiële positie
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, onder andere door je breed inzetbaar te maken op verschillende  voertuigen en er voor te zorgen dat je up to date blijft voor  alle verplichte trainingen en vakkennis
 

WIL JE KENNISMAKEN?

Ben je enthousiast geworden en wil je dat we contact met je opnemen voor meer informatie of een uitnodiging om kennis te maken? Laat dan je gegevens achter!

Nadat we je gegevens hebben ontvangen, nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op.